PRIJAVITE SE

MIK 2022.; Natječaj za nove pjesme otvoren je do 18. veljače

Idi na originalni članak

Veljača je uobičajeno mjesec kada se natječaj za nove skladbe, koje će se izvesti na festivalu Melodije Istre i Kvarnera tekuće godine, privodi kraju

Oglas

Popularni MIK je objavio natječaj za pjesme koje će biti izvedene na MIK-u 2022 još u studenom prošle godine, a u svojoj 58. godina života,  jedini putujući festival u Hrvata na svoj će put krenuti početkom rujna 2022.g., na zadovoljstvo autora, glazbenika i publike u Istri i na Kvarneru.

I ovogodišnji je natječaj usmjeren upravo ka posebitostima ovog festivala – pomlađivanju, kako autorski tako i okupljajući vrsne mlade izvođače što rezultira novim zvucima koji ne zaboravljaju očuvati tradiciju ovog podneblja, glazbenog izričaja i dijalekta.

Kako je i najavljeno, posljednji dan prikupljanja novi glazbenih uradaka za ovogodišnje zidanje MIK-a je 18. veljače , a to znači da se natječaj privodi kraju te organizator još jednom podsjeća autore i izvođače koji još nisu poslali svoje radove da to učine zaključno s navedenim datumom.

I ove se godine očekuje tradicionalno velik odaziv autora koji prijavljuju svoje skladbe, od kojih će komisija odabrati one najbolje koje će dobiti priliku predstaviti se publici u gradovima domaćinima, ali i širokoj javnosti putem medija.

VIDEO DANA:

Radovi se šalju isklučivo na e-mail: info@festivalmik.com (mp3 + tekst + sve podatke o skladbi), a sve informacije mogu se dobiti na tel. br. 091/208 3802, e-mailu: info@festivalmik.com i na web stranici www.festivalmik.com

Stoga nemojte zakasniti, MIK 2022 vas čeka!

Exit mobile version