LJETNA ČAROLIJA

Mirine Park Summer Party: Damir Kedžo i čaroban ambijent oduševili posjetitelje, danas koncert Matije Cveka!

Brojni posjetitelji jučer su na Mirinama poželjeli dobrodošlicu ljetu uz Mirine Park Summer Party u organizaciji Turističke zajednice općine Omišalj

Kako i sam naziv događaja aludira, na antičkom lokalitetu u Omišlju održan je pravi ljetni party uz koncertni nastup Damira Kedže.

Na “domaćem terenu” Kedžo je uz sjajan repertoar i vokal koji se posebno ističe u live izvedbi raspjevao i rasplesao publiku.

Jedinstveni lokalitet pokraj mora pretvorio se u primamljivu kulisu, uz ambijentalnu rasvjetu i dekorativne elemente. Atraktivni photo corneri u boho stilu koje je dizajnirala ekipa Arty Party bili su pravi mamac za sve koji su u svojim mobitelima poželjeli zadržati uspomenu s ovog zanimljivog eventa.

Osim u glazbenom programu, posjetitelji su uživali uz bogatu ugostiteljsku ponudu i gostovanje Drivenik Brewery s craft pivom Kirica.

Za sve one koji nisu stigli na Mirine u petak, dobra je vijest što se ljetna čaroliija na Mirinama nastavlja i večeras kada će na pozornicu stići Matija Cvek & The Funkensteins, a za sve posjetitelje ulaz je slobodan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari