LOŠ DAN ZA LOVKINJU

Morana Zibar u ‘Potjeri’ priredila rijetko viđeni show: ‘Ovo je užasno bizarna emisija! Velika sramota!’

Morana Zibar fulala je čak sedam pitanja pa na kraju ‘Potjere’ održala neobičan monolog

Epizoda kviza Potjere na HRT-u u srijedu bila je poprilično čudna. Lovkinji Morani Zibar (45) je pošlo za rukom izbaciti sva četiri igrača, no u završnoj potjeri nije se baš proslavila.

Morana nije znala odgovore na čak sedam pitanja.

Ekipa je na kraju osvojila 35.000 kuna

Prema pravilima emisije, kada se izbace svi kandidati, treba se odabrati jedan koji će ih predstavljati i boriti se protiv lovca u završnoj potjeri, stoga je ekipa izabrala Antonia koji je igrao protiv Morane.

Antonio je odmah u prvoj minuti osvojio čak 38.500 kuna, a zatim je izabrao višu ponudu od 138.500 kuna. Zibar ga je stigla, baš kao i druge natjecatelje. Antonio je u završnoj potjeri imao samo šest koraka prednosti, no Morana ga nije uspjela stići. Ekipa je tako na kraju osvojila 35.000 kuna.

No ono što je mnoge gledatelje šokiralo je to što lovkinja Morana u završnoj potjeri nije znala odgovore na čak sedam pitanja.

“Ako je druga potencija kvadrat, što je treća potencija?”, bilo je prvo pitanje na koje Morana nije znala odgovoriti, naime, nije znala da se radi o kubu, dok je Antonio to znao.

Druga pogreška je bila kada je krivo odgovorila koji je vulkan nastao urušavanjem vulkana Some. Mislila je kako se radi o Etni, a natjecatelj je znao da je u pitanju Vezuv.

“Kojem je crkvenom redu veliki knez Zahumlja darovao cijeli otok Mljet?”, bilo je treće pitanje na koje je Morana odgovorila franjevcima, a u pitanju su bili benediktinci.

Nije bilo sreće ni na šestom pitanju, “Tko je zbog neprimjerenog ponašanja kažnjen uoči borbe protiv Listona?”, Zibar je mislila da se radi o Tysonu, a odgovor je bio Ali.

Naime, Morana je na kraju imala samo pet točnih odgovora, pa je morala čestitati Antoniju i njegovoj ekipi.

“Volio bih da sam osvojio veći iznos, ali dobro je i ovako. Bila je to stvarno čudna emisija”, rekao je pobjednik Antonio.

“Ovo je užasno bizarna emisija! Velika sramota! No, i mi smo ljudi, kako vas nisu pogađala pitanja, tako nisu ni mene. Evo vidite, a neki govore o predvidljivosti Potjere. Zar se ovo moglo namjestiti?”, kazala je sva u šoku Morana, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views6 Views