ŠTO MU NA UMU, TO NA...

Video | Mrle jedva čeka Euroviziju: ‘Čuo sam da imaju kvalitetnu drogu i puno bolje peru guzice nego naši’

Dodaje da nisu ‘baš računali da će otići na Eurosong,’ ali sad kad već idu, jedan od najvećih pluseva je dobar light show koji ‘gore’ imaju. Rekao je i da inače ne sluša muziku koja dolazi s Dore, ali da su mu ‘jako drage’ pjesme Barbare Munjas te Detoura. Let3 na Euroviziju misli ići traktorom na struju, možda, kaže Mrle, angažiraju i Rimca: ‘Vidjet ćemo je li on sposoban za to’

Komentirajući komentare nakon sinoćnje pobjede Damir Martinović Mrle kazao je za Danas.hr: “Nisam vidio komentare. Ne čitam to. Drago mi je da traže diskvalifikacije. Lijepo je to kad je glava počela raditi, kad iz guzice dođe u glavu, znači da je glava počela razmišljati. Podržavam to, podržavam rad glave, koji ide iz guzice”.

Sinoć je u Opatiji Let3 pobijedio na Dori s pjesmom ‘Mama ŠČ’. U svibnju će u Liverpoolu braniti hrvatske boje na Eurosongu. U opatijsku dvoranu Marino Cvetković Let 3 stigao je na traktoru. Pitali smo, kako će do Liverpoola?

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Tražimo konstruktora koji će nam rekonstruirati traktor koji ide na struju. Mi smo ekološki osviješteni i ne bi htjeli ići avionom koji jako puno zagađuje. Ne bi htjeli nikakvim drukčijim prijevoznim sredstvom osim traktora, ali mora biti traktor na električni pogon. Pregovaramo i tražimo pravog konstruktora”, govori Mrle.

Dolazi li onda u obzir Mate Rimac? Ispalio je odmah spremno: “Vidjet ćemo je li on sposoban za takav izazov”.

Prokomentirao je i ostale pjesme koje su im bile konkurencija sinoć na Dori.

“Jako mi je draga pjesma Barbare Munjas i Detoura, a druge nisam zapamtio”.

“Nije to vrsta glazbe koji pratimo i volimo te jednostavno nas ne zanima. Svaki dan služim muziku, imam gramofon i slušam ploče, izdvojim za to barem sat vremena. Ovo što se događa na Eurosongu i Dori nije glazba koja spada u moju slušačku varijantu. Slušam samo što je na pločama”, dodao je.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Mrle nam je kazao kako su očekivanja na Euroviziji “bombastična”.

“Jedva čekamo da odemo tamo. Nije da smo baš računali da ćemo otići na Eurosong, ali priželjkujem to samo zbog nekoliko razloga, a jedan od najvećih je bogatstvo light showa kojeg oni imaju. Tu je još i guzičarenje, drogiranje jer sam čuo da imaju kvalitetnu drogu i puno bolje peru guzice nego naši”, rekao je Damir Martinović Mrle, piše Luka Safundžić za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari