JEDVA ČEKAMO

NA KAUČU: Riječka utramaratonka Ingrid Nikolesić – državna prvakinja cestovnog trčanja

INGRID NIKOLESIĆ riječka ultramaratonka i državna prvakinja cestovnog trčanja ovog tjedna sjeda NA KAUČ. Titulu državne prvakinje osvojila je tako što je 100 kilometara pretrčala za 7 sati i 56 minuta! 

Prethodno je bila i ultra-trail prvakinja na zahtjevnoj utrci “100 milja Istre”, koja ide kroz šumu, preko Učke, i starta u kasnim večernjim satima. Tada je  Ingrid do Umaga dotrčala za manje od 15 sati! Prema nekim rezultatima smješta ju se i među 10 najboljih u svijetu.

Je li trčanje više glava ili fizička spremnost? Može li trčanje biti oblik psihoterapije? Kako je trčati po snijegu mećavi, ili po kiši? Ima li odmora na utrkama, kako to funkcionira? Koliko regeneracije i odmora je potrebno nakon utrka, koliko uopće treninga i kakvih priprema je potrebno prije utrke? I još niz drugih pitanja ali i zabavnih anegdota koje Ingrid priča.

Budite s nama u utorak, 18.5. u 19h. na YouTube kanalu NA KAUČU by Vedrana Lisica. Najavni trailer je već objavljen – pogledajte ga OVDJE:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari