17.06. DOLAZI

Na samom početku ljeta u Opatiji veliki koncert Željka Bebeka!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Željko Bebek, nekadašnji pjevač grupe Bijelo dugme, svojedobno najpopularnije grupe na ovim prostorima, napokon dolazi na opatijsku Ljetnu pozornicu sa svojim velikim koncertom 17.06.2022.

Željko Bebek iza sebe ima zavidnu glazbenu karijeru, a u Opatiji će otpjevati sve svoje najveće hitove, kako one s Bijelim dugmetom, Ima neka tajna veza, Selma, Na zadnjem sjedištu moga auta, Ne spavaj mala moja, tako i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere Da je sreće bilo, Laku noć svirači, Gdje sam bio, Žuta ruža, Šta je ovo meni trebalo, Tijana, Ja po kafanama, Ono nešto naše, Ako voliš ovu ženu…

Željko Bebek već godinama puni dvorane i velike pozornice, a publika svih generacija na njegovim koncertima pjeva od prve do zadnje minute. Impresivne pjevačke sposobnosti, neodoljiv šarm i prepoznatljiva boja glasa Željka Bebeka su obilježile kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene koja garantira večer za pamćenje!

VIDEO DANA:

Cijena ulaznice iznosi 130,00 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, centru Gervais (N. Tesle 5, Opatija) svakodnevno sat vremena prije održavanja redovnog programa, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji kao i online na www.mojekarte.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari