ZVEČKA FESTIVAL

Natali Dizdar otvara ovogodišnju riječku Zvečku

Foto: Riječka zvečka

Nastupom jedne od najcjenjenijih pjevačica mlađe generacije Natali Dizdar u četvrtak 6. srpnja započinje serija koncerata koje Zvečka festival ove godine nudi svima željnim dobre ljetne zabave.

Prošlo je već 20 godina otkako je Natali Dizdar zabljesnula na domaćem glazbenom nebu i snažnim se vokalom te brojnim uspješnicama isprofilirala u pop divu iza koje su 4 albuma, niz nagrada i suradnje s umjetnicima poput Arsena Dedića, Darka Rundeka i Dina Šarana.

Sve je počelo s debut singlom “Ne daj”, koji je sada već davne 2004. na prepad osvojio gotovo sve mainstream i alternativne top liste, ali i hrpu priznanja, između ostalog titulu najuspješnijeg singla godine te Porina za debitanta godine. Slijedile su druge pjesme koje su jednakom brzinom osvojile radijski eter i srca publike te stekle status evergreena, pa se tako i dan danas na koncertima redovito sviraju “Stranac”, “Zamijenit ću te gorim”, “Grijeh”, “Gazio si me”, “Nećeš me, zar ne”, “Mjesto za jedno”… Uz to, Natali se 2020. udružila s članovima benda Mayales u projekt BETI, a rezultate te hvaljene kolaboracije također često uvrštava u svoj koncertni repertoar.

Dolazak Natali Dizdar u Rijeku u sklopu bogate ljetne turneje odlična je prilika za čuti uživo recentne hitove poput “Zadnji dan ljeta”, ali i potpuno nove materijale poput “Oceana” koji već tjednima hara radijskim eterom.

Koncert na lokaciji Riječke Zvečke, prostranom vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica u ulici Franje Matkovića 1a, prilika je i za uživanje u toploj ljetnoj večeri uz elegantno stapanje pop glazbe s jazzom, rockom i elektronikom, isprepletenima maznim, senzualnim glasom u koji se beskrajno lako zaljubiti. A ljubav i ljeto su idealna kombinacija!

Ulaznice po cijeni od 10 eura naći će se u pretprodaji od sutra u sustavu Entrio te uskoro i na uobičajenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shopu, Pajol Baru, Caffe Baru Skradin, Celtic Caffeu Bard i Klubu Mladih Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari