'NE SPAVA MIRNO'

‘NEMA VIŠE JEB***’ Mrle objavio da je Let 3 hakiran! ‘Prijetnje su izuzetno sablasne’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Dokaz da je doista riječ o hakerskom napadu su definitivno fotografije pilića i jedva čitljivi opisi svih kanala benda

Nakon što su objavljene pjesme za Doru 2024. oglasili su se članovi benda Let 3 putem društvenih mreža te potvrdili da se radi o hakerskom napadu, a osim toga, dobivaju i prijeteće poruke.

Kao dokaz da je doista riječ o hakerskom napadu priložene su fotografije pilića i jedva čitljivi opisi svih kanala benda pa čak i Spotify.

Istraga je još u tijeku, a Damir Martinović Mrle je izjavio da su prijetnje ‘izuzetno sablasne’.

“Samo ću reći da od nas traže da se odreknemo Leta 3 te nam prijete da nema više jeanja u guzicu, samo u piku”, rekao je Mrle.

Danas su Hakeri objavili video govorećih pilića te time tvrdili kako su oni pravi Let 3, te ih je ‘mama kokoš poslala na Doru’.

Pravi, ljudski Let 3 smatra da su hakeri sve to izveli pomoću umjetne inteligencije, čime ih manifestira u obliku pernatih bića, a cilj im je otimanje lika i djela Leta 3. Pilići su zaposjeli kanale benda te pratiteljima odašilju poruke poput “Je*eš ŠČ”.

“Pustili su tu neku pjesmu ‘Babaroga’, prijavili se na Doru i govore da se odreknemo Leta 3. Ne spavam mirno i apeliram našu publiku da slušaju Mamu ŠČ, a ne ovo novoobjavljeno smeće koje je očito kreirano uz pomoć umjetne inteligencije”, rekli su iz benda.

Podsjetimo, Mrle se oglasio još prošli tjedan putem Instagrama, gdje je priznao da pjesma nije njihova te da je tu situaciju prijavio nadležnima, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari