ČESTITKE

Nikolina Tomljanović i Belfast Food imaju najbolju pjesmu ZagrebFesta

Idi na originalni članak
Završio je 68. Zagrebački festival, na kojem je i ove godine bilo riječkih snaga. Iako je pobjedu stručnog žirija odnio Matija Cvek, za pjesmu “Ptice”, razloga za veselje ima i riječka pjevačica Nikolina Tomljanović.
Naime, radijski urednici okupljeni u Hrvatskoj udruzi radijskih nakladnika za najbolju pjesmu odabrali su upravo duet Nikoline Tomljanović i Belfast Fooda, ‘Volim kako se smiješ’. Recimo i to da je “Volim kako se smiješ” jedna od najizvođenijih pjesama domaćeg radijskog etera.
Riječ je o jednostavnoj, veseloj pop priči nastaloj u dobrom društvu. Dinko Fazinić potpisuje tekst, glazbu i aranžman Goran Gubić Hans, a za produkciju je zaslužan Matej Zec.
Kako sama Nikolina kaže – “Pjesma je autobiografska, nastala u jednom trenu. Trenutak kad jedan iskren osmijeh, poput mjeseca osvijetli put ljubavi i životu da smisao poput najljepšeg sna.”
“Volim kako se smiješ” ima i odgovarajući videospot koji je režirala Kristina Barišić, uhvativši kadrove radne atmosfere dok su Nikolina i Belfasti snimali pjesmu u studiju GIS.
Nikolini Tomljanović ovo je druga nagrada radijskih urednika. Prvi put je takvo priznanje dobila 2019. za pjesmu “Daleko”, koja je te godine bila najizvođenija pjesma.
Exit mobile version