NINA KRALJIĆ EKSKLUZIVNO: Evo što bi iz današnje perspektive promijenila na Eurosongu

Šutke se Nina Kraljić vratila iz Stockholma u Lijepu našu. Ona zna da je na Eurosongu napravila više nego njezini kolege u proteklih nekoliko godina, no dežurni domaći dušebrižnici, nisu to vidjeli tako

Tek je desetak dana prošlo od finala Eurosonga, a naša ovogodišnja predstavnica Nina Kraljić, o njemu više ni ne razmišlja.

“Ja sam već zaboravila. Ja sam stvarno izašla već iz toga. Pa evo radim na albumu, ono život ide dalje”, kaže Nina.

Da su se dojmovi slegnuli vidi se iz svakog njenog odgovora. Iskreno i bez zadrške u svojem je prvom intrevjuu nakon Eurosonga ekskluzivno za Sve u šest prokomentirala svoj nastup i plasman.

“Imam ja poruke, prije polufinala još. K’o baba Vanga sam ispala. Rekla sam 23. mjesto. I evo ispalo je 23. Imam dobru intuiciju. Ne brine mene mjesto, to nisam ni očekivala, nego me brine loš nastup u finalu, ali to znam zašto je bilo, a nije ni bitno zašto. To su neke druge stvari. Imam dobro polufinale pa se tješim s njim”, priznaje pjevačica.

Ne dobro, nego odlično polufinale. Svi smo se, a najviše Nina, nakon njega nadali ulasku barem u prvih deset. No 23. mjestom Nina nije razočarana.

“I to treba proći. Sad, zašto baš pred 200 milijuna ljudi ne znam, ali, dobro je to bilo iskustvo”, tvrdi Nina.

Možda je i bolje odmah na početku karijere saznati da je estradni svijet često surov. Osjetila je to Nina na svojoj koži. Suočila se s puno ružnih riječi i negativnih komentara zbog čega je iskreno razočarana. Utjehu je našla u najbližima.

“Totalno sam se okrenula familiji i prijateljima”.

Sada zna koje bi stvari napravila drukčije. Primjerice, više nikad ne bi pristala odjenuti haljinu poput one u kojoj je nastupila. Kao sol na hrvatsku ranu jučer je stigla vijest kako je ta kreacija Juraja Zigmana proglašena najlošijom s ovogodišnjeg Eurosonga. Glasači s njom, očito, nisu bili zadovoljni.

“Nisam ni ja. Što sad da kažem. Nije praktična nimalo i svatko ima svoje mišljenje. S druge strane, ona je bila praktična za projekt pošto nismo imali nikakvu scenu u smislu da imamo nekakva svjetla i nešto je moralo biti svjetlost i to je jednostavno mogla biti jedino haljina. Osim ako ja imam lampu na glavi koja glumi svjetionik što je bila jedna od mogućih ideja, ali sam od te ideje odustala. Sad mi je malo žao”, priznaje Nina.

Ali nije joj žao što je predstavljala Hrvatsku i što je dala zadnji atom snage da u tome bude što uspješnija. Ove godine nije išlo. A ako sljedeće svi skupa malo više budemo vjerovali u našeg predstavnika možda nam se to vrati kroz plasman.
Ružica Đukić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari