POZIVAJU SE ŠKOLARCI

Novi ciklus dramske radionice Festivala Opatija ‘NO DRAMA LJAMA’ u opatijskom Gervaisu

Festival Opatija poziva starije osnovnoškolce na dramsku radionicu koja će se održati za vrijeme proljetnih praznika, od 11. do 16. travnja u opatijskom Centru Gervais

Nakon uspješno održane dramske radionice za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole, ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković obećao je da će se organizirati radionica i za one malo starije – što se sada ispunjava: nova radionica je namijenjena djeci od 5. do 8. razreda koji žele na drugačiji, ali opet zabavan način provesti proljetne praznike.

Na dramskoj radionici u organizaciji Festivala Opatija, a pod vodstvom glumice, producentice i redateljice Petre Radin iz Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba, djeca će, kroz samostalno osmišljavanje osnovnih elemenata dramske predstave, osvijestiti i izraziti svoju maštu, ideje i emocije. Plod njihove višednevne kreacije, završna kazališna predstava, održat će se u nedjelju, 16. travnja na velikoj pozornici Centra Gervais na koju su svi pozvani!

Dramska radionica održava se kao dio ciklusa Festivala Opatija koje imaju za cilj djeci približiti umjetnički i kreativni proces, u njih potaknuti spontanost i individualnost, naglasiti samopouzdanje, te ih navesti na promišljanje o kulturnim i medijskim sadržajima kojima su gotovo svakodnevno izloženi. Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje. Broj polaznika je ograničen. Informacije i prijave dostupne su na mail adresi petra@festivalopatija.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari