NOVO U RIJECI! Okušajte se kao stand up komičar: u subotu „Open mic“ večer, prijavite se i nastupite!

Sastavi 5-10 minuta materijala za stand up komediju (bez viceva 🙂 i nastupi pred prepunom Bačvom u subotu u 20:30. Upad je besplatan, a pobjednika natjecanja očekuje nagrada u iznosu od 150 kn

„Mama ti je rekla da si smiješan? U školi si bio razredni klaun, oduvijek nasmijavaš druge, a ekipa ti govori da imaš “žicu” za to? Došlo je tvojih 5 minuta! Sastavi 5-10 minuta materijala za stand up komediju (bez viceva :)) i nastupi pred prepunom Bačvom!“, pozivaju iz organizacije ovoga događaja koji je svojevrsni novitet pred riječkom publikom a prvo izdanje održat će se u subotu 14. siječnja .

Događaj zajednički organiziraju Klub Bačva i Stand Up Fiume (Luka Urlić), a u realizaciji pomažu dva zagrebačka komičara: Mario Šantek i Željko Grmuša.

Open Mic ili po naški – Otvoreni Mikrofon je večer po uzoru na one u londonskim klubovima komedije, te ima za cilj široj riječkoj publici predstaviti i promovirati stand up komediju tako što će pružiti priliku talentiranim pojedincima da pokažu svima što znaju.

Postoje neka pravila:

1. Materijal mora biti isključivo autorski
2. Nema pričanja viceva jer to nije stand up
3. Nastup u dužini 5-10 minuta.

Upad je besplatan, a pobjednika natjecanja očekuje nagrada u iznosu od 150 kn. Open mic održava se jednom mjesečno. Poželjno je rezervirati svoja mjesta. Dođite i podržite natjecatelje te sudjelujte u stvaranju riječke stand up scene! 🙂

Prijave natjecatelja u inbox stranice Stand Up Fiume ili na e-mail: standupfiume@gmail.com. Natjecatelji trebaju doći do 20:00. Rezervacije stolova u inbox stranice Klub Bačva ili na: 099 6671 046- Ema.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views