OPATIJSKA POSLASTICA ZA NAJMLAĐE: Bezvremenski klasik “Trnoružica” – priča u kojoj dobro pobjeđuje zlo

Predstava braće Grimm „TRNORUŽICA“ u izvedbi Teatra Naranča iz Pule prava je uprizorena poslastica za najmlađe koja će se odigrati u nedjelju, 25. listopada, s početkom u 12 sati, u kongresnoj dvorani hotela Adriatic u Opatiji.

U predstavi koju režira Majkl Mikolić, igraju Helena Kalinić, Marijana Matoković, Mia Mandinić, Dominik Dolenc, Mattias Stojanović, Ivona Bulešić, Ana Licul, Martina Božić i Irin Šime Rabar.

Bezvremenski klasik prema motivima priče braće Grimm, a ispričan na Narančin prepoznatljiv način – uz puno pjesme, plesa i humora. Glumci će pred mališanima stvoriti svijet u kojem prava ljubav vlada i gdje caruje čast, u kojem se slavi sreća i srca su veća.
Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16 rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno. Dobre vile ublažavaju kletvu i skrivaju Auroru pod imenom Trnoružica. Rasplet čarobne priče o Trnoružici i kako je dobro pobijedilo zlo pogledajte u izvedbi Teatra Naranča.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari