ORIGINALNA PRERADA: U opatijskom Centru Gervais u ponedjeljak mjuzikl “Jalta, Jalta” u izvođenju obitelji Surian!

Mjuzikl „Jalta, Jalta“ na pozornicu Centra Gervais u Opatiji stiže u adaptaciji Leonore Surian i u izvedbi obitelji Surian, a izvodi se u ponedjeljak 11. prosinca s početkom u 20 sati

Raspjevana obitelj Surian, predvođena ocem Giorgiom Surianom, proslavljenim opernim pjevačem, kćerkom, dramskom i glazbenom umjetnicom Leonorom Surian i dva perspektivna sina: Giorgio Surian junior i Stefano Surian, ostvarila je jedan jedinstveni događaj, kakvog još nije bilo na hrvatskoj sceni.

Leonora Surian je preuredila i adaptirala tekst poznatog mjuzikla „Jalta, Jalta!” i na taj način ostvarila njegovu komornu verziju istog, izvedivu sa četiri glumca (ruski, engleski, američki sobar i Nina Filipovna) i klavirsku pratnju.

Mjuzikl
M. Grgić i A. Kabiljo, u adaptaciji L. Surian:
JALTA, JALTA! u izvedbi obitelj Surian
Ponedjeljak, 11. prosinca 2017. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija

Cijena ulaznice: 50,00 kuna
Cijena ulaznice za studente i umirovljenike: 30,00 kuna / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari