POZORNICA S NAJLJEPŠIM POGLEDOM

Otkrijte koji će koncerti oduševiti brojnu publiku 19. Ljeta na Gradini!

Ususret 19. Ljetu na Gradini, tradicionalnoj riječkoj manifestaciji koja svake godine na pozornicu s najljepšim pogledom na Kvarner dovodi renomirane umjetnike iz cijele regije, organizatori otkrivaju prva tri srpanjska programa. Publiku očekuju prave glazbene poslastice, žanrovski šarolike, a opet savršene za tople ljetne večeri pod zvjezdanim nebom!

Ovogodišnje izdanje festivala će 4. srpnja energičnim rock zvukom otvoriti Vatra koja ove godine obilježava 25 godina karijere, zbog čega će prvi ljetni koncertni nastup na Trsatskom kaštelu proteći u slavljeničkom tonu. Poznati po svojim uspješnicama poput “Tango”, “Nama se nikud ne žuri” i “Tremolo”, već više od dva desetljeća osvajaju srca publike svojim autentičnim stilom i strastvenim izvedbama.

Bit će to prvi od čak 17 programa u kojima će publika uživati sve do početka rujna, a ono što će uslijediti 11. srpnja oduševit će sve koji su odrasli uz glazbu devedesetih. Nakon više od 30 godina, pred riječkom publikom zapjevat će legendarna Tajči uz koju će na pozornicu stati renomirani umjetnik Ante Gelo i band feat. Bruna Oberan i Iva Ajduković, a ovi priznati glazbenici pozvat će publiku na pravi ljetni party uz poznate stihove – hajde da ludujemo!

Foto: Tatjana Cameron

Nakon Tajči, na Trsatskoj gradini će, na oduševljenje mnogih, gostovati ambasadorice dobre zabave – The Frajle! Tročlana ženska regionalna senzacija iz Novog Sada, ove godine obilježava 15 godina rada, a u duhu rođendanskog slavlja početkom godine izdaju album “Dnevnik duše”, dok na Trsatsku gradinu stižu u sklopu turneje “Moje duše duša”. The Frajle su, osim što osvajaju srca brojnih obožavatelja, dobitnice brojnih nagrada i priznanja, a za sebe kažu kako pjevaju – srcem, što riječka publika uvijek prepozna i nagradi.

Ulaznice za ova tri koncerta u prodaji su od danas i to u sustavu mojekarte.hr te u Dallas Music Shopu u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari