OVO ĆE BITI SUPER: Sljedeći tjedan na Korzu projekcija legendarnog filma o najdražem izvanzemaljcu

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija (Riječanin)

Festival Tobogan i Art-kino još jednom se spuštaju na riječko Korzo, a s njima ovog puta iz bespuća svemira stiže i najdraži izvanzemaljac svih vremena – E.T.

Oglas

Vjerojatno najpoznatija obiteljska znanstveno-fantastična priča koju djeca gledaju kao sjajnu pustolovinu, a odrasli s nostalgijom na djetinjstvo “E.T. – Izvanzemaljac” Stevena Spielberga prikazat će se na Korzu, 04. srpnja u 21 i 30 sati. Ulaz je slobodan.

O filmu: U šumama Kalifornije skupina botaničara-izvanzemaljaca skuplja uzorke biljaka, no pojava vladinih agenata tjera izvanzemaljce da naprasno napuste Zemlju ostavljajući pritom iza sebe jednog od njih. Kada usamljeni dječak Elliott sretne napušteno biće iz svemira početni obostrani šok i strah pretvorit će se najprije u prekrasno prijateljstvo, a potom i u misiju spašavanja malog izvanzemaljca koji žudi za povratkom kući…

Foto: Art kino Croatia

Ova znanstveno-fantastična bajka za djecu i odrasle, koju je Spielberg prvobitno bio zamislio kao SF horror, jedan je od onih filmova koji su postali instantni filmski klasik. “E.T.” je dobio četiri Oscara i dva Zlatna globusa te pregršt drugih nagrada. O obožavateljima da i ne govorimo.

U slučaju lošeg vremena projekcija će se održati u dvorani Art-kina.

Exit mobile version