POGLED S VRHA PRSTIJU

Ovog petka će se održati spektakularna završna produkcija učenika OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica

Pogled s vrha prstiju 2023. “Iz kog si ti filma” – Spektakularna završna produkcija učenika Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica

Uzbudljiva večer plesne umjetnosti očekuje nas u Hrvatskom narodnom kazalištu I. pl. Zajca u Rijeci, gdje će se tradicionalna završna produkcija učenika OŠ klasični balet i suvremeni Ples pri OŠ Vežica održati u petak, 23. lipnja 2023. godine, s početkom u 19:30 sati. Ovogodišnji naslov produkcije je “Pogled s vrha prstiju 2023. – Iz kog si ti filma”, a inspiracija dolazi iz svijeta filma i filmske glazbe.

Ova izuzetna produkcija predstavlja krunu višemjesečnog napornog rada i predanosti učenika OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica. Pod vodstvom svojih mentora i koreografa, talentirani mladi plesači su marljivo uvježbavali raznovrsne koreografije koje će zasigurno oduševiti publiku.

Osim sjajnih izvedbi učenika škole Vežica, završnoj produkciji će se pridružiti i gosti iz Ljubljane i Velike Gorice. Učenici baletnog odjela Konzervatorija za glazbu i balet iz Ljubljane će se predstaviti s učenicama srednje baletne škole te će nam predstaviti svoje vještine i ljepotu izvedbe klasičnog baleta na pozornicu HNK I. pl. Zajca. Također, učenici odjela suvremenog plesa Umjetničke škole Franje Lučića iz Velike Gorice će se predstaviti svojim originalnim interpretacijama.

Produkcija “Pogled s vrha prstiju 2023. – Iz kog si ti filma” donosi magičan spoj plesa, filma i filmske glazbe. Kroz različite video projekcije i koreografije, učenici će prenositi emocije, priče i atmosferu filmskog svijeta na kazališnu pozornicu. Svaki korak će oživjeti, svaki pokret će pričati svoju priču, a svaka nota će nas vratiti u poznate i omiljene filmske priče.

Ova završna produkcija pružit će publici priliku da se prepusti magiji plesa i da doživi jedinstvenu večer koja spaja ljepotu klasičnog baleta i suvremenog plesa s fascinantnim svijetom filma. Osigurajte svoje mjesto na www.mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari