NOVA SEZONA

Palach s ponosom najavljuje žestoki početak jesenske koncertne sezone!



Klub Palach s ponosom najavljuje žestoki početak jesenske koncertne sezone. U petak, 6. rujna 2024. godine, s početkom u 20:00 sati, očekuje se večer ispunjena punkom i dobrom ekipom.

Večer će otvoriti lokalni punk bend Meantime. Osnovan u rujnu 2023. godine, ovaj mladi bend već privlači pažnju svojim nastupima. S prvim albumom na pomolu, Meantime će osigurati zagrijanu atmosferu od samog početka.

Nakon njih, na pozornicu stupa zagrebački bend Mladen. U trenutnom sastavu sviraju nepune dvije godine, a njihova strast prema glazbi i neiscrpna energija čine ih jednim od najsvježijih imena na sceni. Pošto album još nisu izbacili, publika će imati priliku čuti njihove hitove uživo. 

Za sam kraj, dolazi Petar Punk, bjelovarski bend s dugogodišnjim iskustvom na underground sceni. Osnovan 2007. godine, bend je sastavljen od članova legendarnih bjelovarskih punk, rock i blues sastava kao što su Krampussy, Dirty Drunken Dogs, K.U.M, K.r.a.a.m, Žuti Kaputi, Otpisani i Mojo Run. Njihove pjesme kao što su “Petre Pance”, “LSD”, “Spalir za kraj” i mnoge druge, postale su svojevrsne himne, a obrađuju razne društvene i političke teme kroz surove i duhovite tekstove praćene zaraznim melodijama.

Ulaznice će biti dostupne na ulazu po cijeni od 10€, a vrata se otvaraju u 20:00 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari