Pjevač i vođa rock benda “Disciplina kičme” u induciranoj komi nakon moždanog udara

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Legendarni Koja je doživio moždani udar tijekom posjeta sestri u Engleskoj. Hitno je hospitaliziran i uveden u induciranu komu.

Dušan Kojić Koja, 58-godišnji basist, pjevač, kompozitor i vođa rock benda “Disciplina A Kitschme”, pretrpio je moždani udar i trenutno je u bolnici u induciranoj komi, pišu srpske Novosti.

Glazbenik je bio u posjetu sestri u Engleskoj, gdje je doživio moždani udar. Hitno je hospitaliziran u jednoj tamošnjoj bolnici te je uveden u induciranu komu kako bi mozak imao dovoljno vremena za oporavak.

Koja je na glazbenoj sceni aktivan čak četiri desetljeća. Od 1980. svirao je s Milanom Mladenovićem u grupi “Limunovo drvo”, a kada su se s bubnjarem Ivicom Vdovićem Vdom ustalili kao trio, promijenili su ime u “Šarlo Akrobata” i objavili kultni album “Bistriji ili tuplji čovek biva kad…”

Nakon raspada Šarla, Koja 1981. osniva Disciplinu kičme i postaje autor brojnih hitova. Posljednji studijski album “Opet” izdali su 2016. godine.

Tabloid.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari