MILJENICI ŽIRIJA I PUBLIKE

Video | Pogledajte kako su Ferlin i Battifiaca izveli ’14 palmi’ u polufinalu showa Zvijezde pjevaju

Večeras je na rasporedu polufinalna emisija showa ‘Zvijezde pjevaju’ u kojoj se natječu četiri para. Njih će ocjenjivati Danijela Martinović, Jurica Pađen, Marko Tolja i Zorica Kondža

Podsjetimo, u showu su ostali Areta Ćurković i Goran Bošković,
Robert Fetlin i Mario Lipovšek Battifiaca, Marina Orsag i Ivana Kindl, Marko Braić i Gina Damjanović.

Ranije su iz showa ispali Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, Iva Jerković i Ivo Amulić, Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, Mario Kovač i Lu Jakelić.

Polufinalnu večer otvorili su Robert Fetlin i Mario Lipovšek Battufiaca pjesmom ’14 Palm’ Daleke Obale.

“Bili ste opet funny, prvo ste pjevali tužno, nije se znalo tko je tužniji, a kad je Mario počeo pjevati skoro sam se rasplakala. Ali poslije ste nas razveselili i napravili show”, rekla je Zorica.

“Dvije emisije zaredom pjevate Bana, nadam se da on ovo neće slušati” dodao je Marko i dodao: – Robi, iznenađujuće, bio si jako točan i to su bili jedni od najboljih tonova koje si otpjevao.

Za prvi od dva nastupa ovog para, žiri je dao ukupnu ocjenu 34.

Drugi krug otvorili su, kao i u prvom, Robert i Mario s pjesmom ‘Y.M.C.A’.

“Ja bi dala obje ruke i noge u vatru da ljudi iza televizije jedva čekaju vaš nastup, a tako i ja. Nikad ne znam što će biti”, rekla je Danijela.

“A što reći? Ovo je bio tulum za sva osjetila. Vaša izvedba zračila je jednom sirovom animalnom muževnošću. Dečki, zidovi su se oznojili, nemojte to više raditi”, rekao je Pađen.

Dobili su 35 bodova i nakon dva nastupa ostvarili odlične startne pozicije uoči glasovanja publike koji će im puno značiit u borbi za finale ovog pjevačkog showa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari