Pogledajte spot Martine Majerle za pjesmu “Stori malo mesta za me”

Opatijska pjevačica Martina Majerle premijerno je predstavila video uradak “Stori malo mesta za me”, single s ovogodišnjeg festivala čakavske šansone – Čansonfesta 2023, koji se već tradicionalno održava u Kastvu. Nježna i melidiozna pjesma autorice Rajke Jurdane Šepić dobila je nagradu za najbolji tekst, dok glazbu potpisuje Bruno Krajcar.

Video je sniman početkom listopada na živopisnim opatijskim lokacijama – parku sv. Jakova, Villi Amalia, parku Angiolina, te sad već u oluji uništenoj šetnici paviljona Juraj Šporer i lučici Portić, a ugođaju je posebno doprinio i veličanstven prostor interijera dvorane “Circolo“, kojeg je za potrebe snimanja ustupila Zajednica Talijana Rijeka.

Video produkciju potpisuje mladi i talentirani tim iz Zagreba, koji čine Tin Majnarić (režija), Ivana Majnarić (montaža), dok je majstor rasvjete Vjekoslav Palinić. Sve zajedno čini jednu prekrasnu opatijsku razglednicu, u kojoj se izmjenjuju zadivljujući kadrovi Opatije, uz topao i nježan, gotovo jesenji ugođaj pjesme „Stori malo mesta za me“.

U spotu se uz Martinu Majerle, kao instrumentalna pratnja pojavljuju Aleksandar Valenčić na klaviru, Dino Ivelja na kontrabasu i Boris Popov na udaraljkama, dok su na studijskoj snimci sudjelovali Ivan Popeskić na klaviru, Henry Radanović na kontrabasu i Marko Lazarić na bubnjevma. Autor aranžmana u pop jazz maniri i glazbeni producent je Ivan Popeskić, a sve je snimljeno, miksano i masterizirano u njegovom studiju u Lovranu. Make up artist je Daniel Domika, a za frizuru se pobrinuo Frizerski studio Monica iz Opatije.

“Stori malo mesta za me” – prijevod s čakavskog narječja:

Napravi malo mjesta za me,
samo malo, malkice,
poput djece na klupici kad se stisnu bez riječi.

Nađi malo mjesta za me
da se prsti provuku,
u vremenskoj rupici možda će sve reći dodirima.

Jedno gnijezdo samo za mene
u koje uvijek rado ideš,
napravi malo mjesta za me, negdje u sebi, ako želiš…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari