'RIM TIM TAGI DIM'

Pogledajte video nastupa na Dori! Baby Lasagna je favorit broj jedan, ali on tvrdi: ‘Meni su najbolji LET3’

Foto: HRT Facebook

Baby Lasagna sa svojom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ je trenutno treći na eurovizijskim kladionicama, a on otkriva kako se on osjeća povodom toga

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, sa svojom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ se s ostalom dvanestorkom boriti za ulazak u finale DORE 2024 gdje će se boriti za ovogodišnjeg predstavnika Hrvatske na Eurosongu 2024.

To za Marka nije nemoguće jer njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ osvojila veliki broj obožavatelja, što dokazuju i rezultati s eurovizijske kladionice.

Veliki hit

Pjesma je već sad apsolutni hit među obožavateljima i Dore i Eurovizije. Podsjetimo, Marko je nedavno za Net.hr otkrio što misli hoće li njegova pjesma biti hit nakon Eurosonga.

Pogledajte njegov nastup na DORI:

“Nisam siguran jel Rim Tim Tagi Dim i sada uopće hit, ali presretan sam postignutim brojkama. Inače, ne razmišljam o takvim stvarima te sve što se sada događa je “gratis”. Upravo zato, radi ovakvoga stava, ne mogu i neću razmišljati o budućnosti ove pjesme. U mjesec dana je dosegla pola milijuna pogleda, bila je no.1 trending na YouTubeu i dosegla je 4. mjesto na Hrvatskim chartovima – što bih mogao više poželjeti?”, otkrio nam je Baby Lasagna.

Na trećem mjestu eurovizijskih kladionica

Nakon što su objavljene sve pjesme koje će se natjecati na Dori, Hrvatska je bila na sedmom mjestu na eurovizijskim kladionicama, a nakon što je Baby Lasagna objavio spot za pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim’, skočila je na treće mjesto.

Na Admiral Betu koeficijent na pobjedu Baby Lasagne nevjerojatno niskih 1,20, što znači da bi pobjeda bilo kojeg drugog izvođača bila ogromno iznenađenje, piše Net.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko će pobijediti na Dori? Baby Lasagna je broj jedan, ali…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari