ČEKA SE NOVI DATUM KONCERTA

Policija 2 dana prije opatijskog koncerta zabranila Željku Joksimoviću ulazak u Hrvatsku. Imao je sve dozvole…

Na žalost brojnih obožavatelja, koncert Željka Joksimovića koji se trebao održati 24. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji, otkazan je i time postao još jedna “žrtva” korona situacije u kojoj se trenutno nalazimo.

Kako stoji u priopćenju organizatora koncerta “iako je nastup Željka Joksimovića pravovremeno dobio sve potrebne dozvole i ispunjeni su svi epidemiološki uvjeti, danas smo primili obavijest od MUP-a da se privremeno ne dozvoljava ulazak u Republiku Hrvatsku građanima trećih susjednih zemalja čime se i ulazak u Hrvatsku više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju. Iz tog smo razloga prisiljeni odgoditi nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Čim epidemiološki uvjeti to dopuste, u najkraćem mogućem roku, objavit će se zamjenski datum nastupa”.

Svi oni koji su ulaznice kupili, mogu ih zadržati i one će vrijediti za novi datum koncerta, a svi oni koji ipak žele povrat novca, to mogu ostvariti na mjestima gdje su ulaznice i kupili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari