VRHUNSKI HOUSE DJ

Popularni engleski DJ Josh Butler stiže u Diamond club na Krku

House hedonizam uz Josh Butlera u Diamond Club-u na Krku 10. kolovoza

Ovog četvrtka Diamond Klub u Malinskoj pretvorit će se u raj za ljubitelje elektroničke glazbe. Riječka organizacija ‘’Press Play’’ ugostit će jednog od predvodnika engleske house scene, Josha Butlera.

Otkako je ‘eksplodirao’ na sceni sa svojim debitantskim izdanjem ‘’Got a feeling’’, Josh se na međunarodnoj razini čvrsto etablirao kao jedan od najcjenjenijih talenata house glazbe. Radio je remikseve za Carl Coxa, Fatboy Slima i Joris Voorna, održao brojne rezidedncije na Ibizi a čak se pridružio i Nile Rogersu i Chicu kao podrška na njihovoj turnejii po Velikoj Britaniji.

Josh je obilježio vrhunac u karijeri sa svojim Essential Mixom za BBC Radio 1, a s Peteom Tongom koji – ga je nazvao “jednim od vrhunskih britanskih talenata house glazbe” učvrstio je svoj status na vrhu.

Joshov remix pjesme “I Want You Forever” Carla Coxa trenutno se nalazi na preko 17 milijuna Spotify streamova ali kako njegova prisutnost i utjecaj nastavljaju rasti, Josh ne pokazuje znakove usporavanja.

Nedavna izdanja “Ahora Todo Va” (suradnja s Dennisom Cruzom na etiketi Crosstown Rebels + Gorgon City remix) i njegov remiks pjesme “19” od Piema i Annne (DFTD) zauzeli su prvih 10 Beatport mjesta dok je njegov najnoviji EP “Change the Line” na izdavačkoj kući Nicole Moudaber dobio ogromnu podršku koja pokazuje Joshovu svestranost i vještinu.

Uz Josh Butlera nastupiti će još osnivač Liminal-a i istaknuti član UFO Beats-a – Marcel te Press Play rezidenti Bruns Lay i Recep.

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio.hr, a trenutna cijena limitiranih early bird karata iznosi 10 eura.

Više o samom eventu saznajte klikom na link: https://web.facebook.com/events/1261568214529247

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari