TUŽNA VIJEST

Preminuo je ‘Prijatelj’ Chandler: Matthewa Perryja našli u jacuzziju, sumnjaju da se utopio

Proslavio se svojom ulogom u hit seriji koja prati živote šestero blisko povezanih prijatelja. Chandler je osvajao publiku svojim dosjetkama koje često nisu ispale kako je planirao

Matthew Perry, najpoznatiji po svojoj ulozi u megapopularnom američkom sitkomu Prijatelji, umro je od navodnog utapanja u svom domu.

Policija Los Angelesa primila je poziv na broh 911 za hitne slučajeve u 16.07 po lokalnom vremenu.

Incident u kući 54-godišnje zvijezde Pacific Palisades u LA-u tretira se kao spašavanje iz vode, rekao je izvor iz policije, odnosno da nema očitog kaznenog djela, donosi Sky News.

Perry se proslavio ulogom u sitkomu Prijatelji iz 1990-ih, zajedno s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Mattom LeBlancom, Lisom Kudrow i Davidom Schwimmerom.

Hit serija pratila je živote prijatelja koji žive u New Yorku. Perry je glumio Chandlera Binga, koji je postao poznat po upotrebi sarkastičnih fraza. Serija je trajala 10 sezona od 1994. do 2004.

Prije otprilike godinu dana, Perry je krenuo na novinarsku turneju povodom objavljivanja svojih memoara, “Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing: A Memoir” (Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar: Memoari).

Tu je otkrio svoju borbu s ovisnošću, kao i epizodu kada je skoro umro 2019. nakon što mu je debelo crijevo puklo kao posljedica upotrebe opioida. Prisjetio se i slučaja kada ga je Aniston shvatila da je pijan tijekom snimanja.

“Znam da piješ. Možemo to namirisati”, rekla je, na ono što je Perry nazvao “nekako čudnim, ali punim ljubavi”, dodajući: “množina ‘mi’ udarila me poput malja”. Perryjeva možda najblisikja kolegica, Maggie Wheeler, koja glumila je Chandlerovu djevojku, Janice Litman-Goralnik, odala je počast zvijezdi.

Objavljujući na društvenim mrežama, napisala je: “Osjećam se tako blagoslovljenom svakim kreativnim trenutkom koji smo dijelili.” Glumica i spisateljica Selma Blair također je objavila počast, uz naslov: “Moj najstariji prijatelj”, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari