KARTE SU U PRODAJI

Prljavo Kazalište stiže u Rijeku s velikim koncertom u najljepše doba u godini

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rock spektakli najavljeni su za 16. prosinca u Rijeci, 22. prosinca u Osijeku i 26. prosinca u Varaždinu

Kultni rock sastav, koji je ostavio neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti zemlje i osvojio srca mnogih generacija, Prljavo kazalište, kraj godine provest će u njima ”najprirodnijem” izdanju – okruženi vjernom publikom diljem zemlje. U jedinstvenim zvuku i tekstovima, uz nenadmašnu live interpretaciju, uživat će mnogi poklonici benda 16. prosinca u Rijeci (Dvorana mladosti), 22. prosinca u Osijeku (Dvorana Gradski vrt) i 26. prosinca u Varaždinu (Arena Varaždin).

Neumorni Prljavci sinonim su za rock spektakle već punih 45 godina, a jedan od ključnih razloga za tako dugotrajan uspjeh Prljavog kazališta jest njihova sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove. Pjesme poput ‘Marina’, ‘Mojoj majci’, ‘Heroj ulice’, ‘Sve je lako kad si mlad’ i mnoge druge postale su evergreen hitovi, baš kao što je bend s vremenom postao jedan od najvažnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti hrvatske glazbe.

Njihov nevjerojatan talent, autentičnost i iskrenost u glazbi te energični nastupi koji publici ostaju dugo u sjećanju, osigurali su im posebno mjesto u srcima publike, a pjesme i izvedbe ostaju žive i snažne i danas, dok nastavljaju oduševljavati nove generacije slušatelja.

Ulaznice za sva tri grada dostupne su putem sustava Eventim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari