IZDAŠAN HONORAR

Produkcija za stranu seriju traži crnokosu djevojku koja bi se skinula u kupaći kostim i ušla u more

Foto: Ilustracija. Prikazane osobe nisu vezane uz opisanu produkciju (Hrvoje Skočić/Riportal)

Sigurni smo da odgovarajućih kandidatkinja ima i na širem riječkom području

Produkcija i Casting agencija Serena Pro ponovno je objavila zanimljiv oglas privlačan i zbog izdašnog honorara za jedan dan snimanja!

Traže crnokosu djevojku spremnu skinuti se u kupaći kostim i ući u more, i to sve za potrebe snimanja tv-serije! Traži se djevojka mlada od 20-24 godine.

Sigurni smo da odgovarajućih kandidatkinja i zainteresiranih djevojaka ima i na širem riječkom području pa objavljujemo detalje oglasa.

“Za potrebe snimanja određene scene u stranoj seriji tražimo žensku osobu isključivo crne ili izrazito tamno smeđe kose koja bi pristala skinuti se u kupaći kostim te ući u more. Snimanje je planirano za 10.10.2021 godine.”, stoji u oglasu kojim se traže kandidatkinje za ulogu.

Pored toga, produkcija se obvezuje platiti sve putne troškove kao i smještaj do lokacije snimanja i natrag. Nude nemali honorar – 2.800 kuna neto za dan snimanja!

Mole da na mail prijavise@serenapro.hr pošaljete u SUBJECTU maila TAMNOKOSA DJEVOJKA te u mailu napišete:

1. Ime i prezime
2. Godine starosti
3. Grad iz kojeg dolazite
4. Broj telefona
5. Fotografiju lica (da se kosa dobro vii) i stasa

Napominju kako će prijavom na mail vaši podaci ostati sačuvani (vaše fotografije i kontakt podaci) te će se proslijediti klijentu (produkciji i samom klijentu), s ciljem da vas se angažira na ovom projektu, te potencijalno i na ostalim projektima.

“Ako želite da se Vaši osobni podaci koje podijelite s nama trajno izbrišu, molimo da nas pismeno obavijestite.”, ističu zaključno u svom pozivu zainteresiranim djevojkama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari