'SVJESNI SMO PRIČA'

‘PROVJERAVAMO SNIMKU’ Organizatori Eurosonga komentirali navodno šmrkanje i otkrili što su pronašli pod stolom pobjednika

Pobjednici Eurosonga, talijanska grupa Maneskin morali su se braniti od optužbi da je jedan od članova benda šmrkao kokain za vrijeme live prijenosa, a organizatori Eurosonga kažu kako su zaista pronašli staklo za njihovim stolom, baš kao što je tvrdio pjevač

Vodstvo Eurosonga donijelo je svoju odluku – grupa Maneskin, pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga morat će se testirati na drogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Sve je počelo nakon što su neki komentatori na društvenim mrežama zaključili da je pjevač Damiano David benda šmrkao kokain za vrijeme live prijenosa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Pjevač će se testirati čim se vrati s puta

“Svjesni smo priča koje kruže u vezi video klipa. Članovi benda se protive korištenju droga. Pjevač će odmah po povratku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EVU nije mogao odmah organizirati testiranje. Bend, njihov menadžment i šef izaslanstva obavijestili su nas da u backstageu nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pjevač očistio komadiće stakla.

EBU može potvrditi da je slomljeno staklo doista pronađeno nakon provjere na licu mjesta. Još uvijek pažljivo pregledavamo snimke i pravodobno ćemo objaviti sve nove informacije”, stoji u službenoj izjavi Europske radiofuzijske unije (EBU), organizatora Eurosonga.

Odmah na presici pobjedniku Eurosonga je postavljeno ovo pitanje, a on je odgovorio kako nije šmrkao nego je gledao gdje je na podu staklo, jer je netko neposredno prije razbio čašu.

Tim povodom se na službenom stranici na Instagramu oglasila i grupa gdje su istaknuli:

“Zaista smo šokirani time što pojedinci govore da je Damian koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo što kriti. Mi smo ovdje da predstavljamo našu muziku i sretni smo što smo odnijeli pobjedu na Eurosongu. Želimo se zahvaliti svima koji su nas podržali. Rock’n’roll nikada neće umrijeti. Volimo vas”, pisalo je u objavi, prenosi Net.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari