POPULARNI RADIO

Radio Rijeka slavi 78. rođendan: Najavili vraćanje starih i pokretanje novih emisija

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

“Možemo se ovom prigodom pohvaliti da smo jedan od najslušanijih radijskih programa u Hrvatskoj. Potvrđuju to i rezultati slušanosti koji pokazuju da smo lideri etera kako u Rijeci, tako i u Primorsko-goranskoj županiji.”, poručili su s Radio Rijeke

Iz Radio Rijeke su objavili kako su u jesenskoj shemi vratili njihove slušane emisije kao što su “Mislim, dakle govorim”, “Grad i VI”, “PROvox”, “Put po mom” i “Leksikon”. Istodobno, najavljuju i neke potpuno nove emisije kao što su “Caffe Europa”, “Druga liga”, “Kolone, kolone”. Uskoro kreće i nsportski kviz “Strateg(i ja)” koji će se emitirati ponedjeljkom od 12:40 sati.

“U pripremi su i još neke nove emisije i rubrike. Sve u nadi da će naše druženje u tako velikom broju na valovim Radio Rijeke trajati još dugo, dugo.”, poručio je urednik HR Radio Rijeke Alen Čemeljić.

“Slušani smo, ne samo u Hrvatskoj gdje nas slušaju od Istre do Zadra, od mora do Zagreba. Zovu nas i slušaju i slušatelji iz Slovenije, Njemačke, često i iz SAD-a. Javljaju nam se ponekad slušatelji i iz Finske, Nizozemske, Poljske, na naše veliko iznenađenje, ali i radost.

Naš programski mozaik – sačinjen od dobre glazbe koju biraju naši glazbeni urednici, ali i pravovremenih informacija koje uređuju naši novinari, ne samo u vijestima već i na portalu, zatim odlični voditelji, urednici zabavnih emisija, ali i ozbiljnih tzv. pametnih emisija – odolijeva vremenu. Dapače, usuđujem se reći: Radio Rijeka kao vino, što je starija to je bolja.”, rekao je povodom 78. rođendana Radio Rijeke urednik Alen Čemeljić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari