RECEPT ZA DOBAR BRAK: Andrija i Anđelka otkrivaju – ‘Što ste manje zajedno, to vam je bolje!’

Oni nasmijavaju cijelu regiju, ali i cijelu ekipu na setu. Andrija i Anđelka uvukli su vam se u domove, i tu više nema pomoći. Možda baš zato što mnogi parovi u njima prepoznaju sebe. RTL je krenuo s drugom sezonom, a Andrija i Anđelka krenuli su sa savjetima. Maji Oštro otkrili su što je potrebno za dobar brak.

Omiljeni televizijski par s malih ekrana već je doktorirao na temu muško ženskih odnosa, ljubavi i veza. Baš za ta pitanja Andrija i Anđelka pravi su stručnjaci! Kad su te toliko spominjane teme u pitanju, imaju oni svoje prioritete pa na temelju njih dijele i vrijedne savjete.

“Da što ste manje zajedno, to vam je bolje u braku, dakle radite što više. Mi radimo dosta, tako kad se poželite partnera, onda je to super, imate vremena da se svađate”, savjetovao je Andrija Milošević.

“Mislim da problem nastaje kada se krene stagnirati u vezi, kad se ne ide nikako dalje. Ne mora to nužno biti brak, papir ili dijete”, rekla je Anđelka Prpić.

Ovi savjeti očito pale, jer su oboje sretni u ljubavi. Anđelkin pravi Andrija zove se zapravo Dario, i u petogodišnjem je braku s poznatom glumicom. Oboje sa sinom Jakšom dolaze u Hrvatsku jer Anđelka je – naša snaha! Rodbina njezina supruga Darija vuče korijene iz okolice Senja!

“Ja smatram da je to nas drugi dom, mislim, zaista svako ljeto provodimo tamo, odem kod rodbine, ali i u Zagreb, Senj, Brinje, u Rijeci imamo prijatelje tako da je ovo bio jedan potpuno logičan slijed za mene”, otkrila je Anđelka.

A potpuno je logično da ljubav vlada i televizijskim setom. Aleksandra Tomić, djevojka mnogima omiljenog Andrije, glumi i u seriji. Par se nedavno vratio s dalekog putovanja iz Meksika, gdje je jedna fotka Aleksandrine stražnjice napravila pravu pomutnju u srpskim medijima.

“Ja sam daleko od nekog frajera s pločicama, a nismo htjeli da ta slika bude sad kao ona neka seks bomba, ali eto slikali se postavili i eto na. Dobro je da su pozitivno novine to ocijenile”, rekao je Andrija.

Pozitivne ocjene stižu i na račun Andrije i Anđelke. Hvale njihove pošalice na televizijskim ekranima – ali i izvan njih! A oni sami poručuju – za dobar odnos najvažniji je smijeh. Onaj iskreni, kojim se rado krati dugo 12-osatno radno vrijeme!

“Uz Andriju naravno, nemoguće je naravno ostati ozbiljan i nenasmijan, čak i u kadru, a kamoli van njega”, otkrila je Anđelka.

“Ma kako ne, mi umiremo od smijeha konstantno, ali evo, četvrti, peti, mjesec u komadu snimamo od rano ujutro, tako da smo malo umorni, ali u suštini, uvijek stvarno vlada pozitivna energija”, priznao je Andrija.

…u kojoj svakodnevno uživamo jer Andrija i Anđelka omiljeni su likovi RTL-ova televizijskog etera.
Maja Oštro

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari