PERSPEKTIVNO IME NA SCENI

Rezident sa Ibize stiže u Pogon Kulture

Jesenska clubbing sezona u režiji Press Play-a nastavlja se u Pogonu Kulture. U subotu 3.12. nastupit će perspektivno ime na sceni – MENE

Mene je producent i DJ iz Beograda. Njegova je glazba odraz beogradskog kozmopolitskog osjećaja. Brzo je stekao reputaciju svojim mračnim sirovim grooveom prepunim fuzije hip hopa i house-a. 

Zadnja godina u karijeri bila mu je vrlo uspješna što potvrđuje i stalna podrška od najvećih imena sa scene. Jamie Jones, Marco Carola, Loco Dice, The Martinez Brothers, Michael Bibi, Joseph Capriati samo su neka od imena koja već vrte njegove produkcije a njegova izdanja već su izašla velikim glazbenim etiketama poput: Elrow Music, Moan, Deeperfect, CUFF, Material, Roush, Toolroom.

Ovog ljeta održao je rezidencije u čak tri kluba na Ibizi (Pacha Destino, Eden i Tantra).

Uz Mene-a nastupiti će još trojica DJ-a s riječkog područja; Dion’s House Kitchen, Bruns Lay i Recep a za dizajn pozornice i dekor prostora zadužena je riječka freelance umjetnica Tanja Blašković. 

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio.hr, a trenutna cijena limitiranih early bird karata je 50kn.

Link za ulaznice: https://www.entrio.hr/event/press-play-mene-pogon-kulture-12612

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/677435880608798

Press Play je hrvatski brend kojemu je fokus organizacija događaja na netipičnim lokacijama s jedinstvenim načinima zabave koji odstupaju od uobičajenih i već viđenih metoda. Glavni cilj Press Play-a je osigurati vrhunsku glazbu s najboljim underground umjetnicima na posebnim lokacijama i pružiti jedno svojevrsno iskustvo svakom posjetitelju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari