ODLIČAN NASUP

Riječanka Ana u Superpotjeri nadigrala svih petero lovaca i osvojila 20.000 eura

Foto: Superpotjera/HRT

Ana Brusić Batistić pobijedila je svih pet lovaca u ovotjednom izdanju Superpotjere i osvojila 20.000 eura

Riječanka Ana Brusić Batistić u dvoboj s lovcima ušla je s osvojenih 1000 eura.

Arhitektica je navela da bi osvojeni novac najradije iskoristila za putovanje na Island, no kako bi to za njezinu jednogodišnju kći Rozu moglo biti prenaporno, nagradu će iskoristi za putovanje u Laponiju kod Djeda Božićnjaka.

Ana pobijedila svih pet lovaca sa šest sekundi

Ponude lovaca bile su izdašne i Ana se odlučila boriti protiv svih petero za 20.000 eura i s 20 sekundi prednosti. U napetoj završnici ostalo joj je šest sekundi. Netočno je odgovorila na dva pitanja, a onda je Mladen odgovorio da je French Open (Roland-Garros) bez izgubljenog seta četiri puta osvojio Björn Borg, a ne Rafael Nadal.

Foto: Superpotjera/HRT

Ana nije znala da je Chelsea Clinton napisala “Knjigu hrabrih žena” – kazala je Hillary. Na pitanju koliko iznosi veličina svakog kuta kod jednostraničnog trokuta – izgubila je dosta vremena i prvo kazala 180, umjesto 60 stupnjeva.

  • Meni je kao velikom ljubitelju hepienda ovo lijepo vidjeti. Uživali smo. Jedino što bi ovom našem Björnu Borgu rekao da vam je malo pomogao, kazao je Dean.
  • I meni je drago da je hepiend. A ako ništa drugo, moći ćete Rozi reći – ovaj ti je stiček ovo omogućio, on je pomoćnik Djeda Božićnjaka, dodao je Mladen.

Morana je pohvalila Anu jer nije “potonula” nakon pitanja o jednostraničnom trokutu.

  • Naša pogreška možda i nije bila presudna jer ste vi dobro igrali. Žene koje su osvojile novac u ovoj sezoni rjeđe su od jednoroga – a vi ste ta, počastila ju je Morana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari