IZAZVALI PUNO KOMENTARA

Riječanka Mia Negovetić i Marco Cuccurin otpjevali “I’m So Excited”, kako vam se dopao njihov nastup u ‘Zvijezde pjevaju’?

Foto: Facebook Zvijezde pjevaju/Sara Gomez Dubois

Počela je nova sezona HTV-ova showa Zvijezde pjevaju. Jedan od parova koji je izazvao najviše pažnje čine riječka pjevačica Mia Negovetić i influenser Marco Cuccurin

“Da su Zvijezde pjevaju emisija za mlade ljude, mogu posvjedočiti iz prve ruke, u njoj sam već trideset godina”, našalio se voditelj shova Duško najavljujući par Marca i Miu.

Nastupili su s pjesmom “I’m So Excited” i oduševili žiri – zbroj ocjena za njihov nastup iznosio je – 16!

Na petom mjestu poretka u prvoj emisiji našli su se još jedan Riječanin, Prlja, koji je s glumicom Jelenom Miholjević otpjevao pjesmu “Najljepša si”. Osvojili su ukupnu ocjenu 13.

“Veliko mi je ostvarenje sna da pjevam s Prljom! – komentirala je Jelena kojoj je žiri savjetovao da iskoristi svoje glumačke sposobnosti.

U novoj, jedanaestoj sezoni showa Zvijezde pjevaju nastupaju sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influenser Marco Cuccurin i Mia Negovetić, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl, glumac Domagoj Janković i Alen Đuras.

U novoj sezoni nema više četvero članova žirija nego troje: Danijeli Martinović i Marku Tolji pridružio se pobjednik prošle sezone Mario Lipovšek – Battifiaca.

Nijedan par u prvoj emisiji nije napustio show, no već iduće subote kreću eliminacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari