NEZAPAMĆEN INTERES ZA MUŠKE PLESAČE

Riječanke razgrabile ulaznice! Hot Men Dance Show u HKD-u rasprodan u manje od 12 sati, dodan je i novi termin

Ovi profesionalni plesači kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples, te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici

Da nevjerojatnih šest rasprodanih nastupa za redom povodom Dana žena u Opatiji nije bilo dosta, potvrđuje činjenica da je najpoznatiji europski muški plesni tim Hot Men Dance Show, Hrvatski kulturni dom na Sušaku rasprodao u manje od 12 sati.

Iz tog razloga 23. travnja u HKD-u je dodan još jedan, popodnevni terminu, u 17 sati. Inače, nastup ovih isklesanih plesača može se pogledati i 18. travanja u Kinu SC u Zagrebu.

Ovi profesionalni plesači kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples, te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance osnovao je europskim i svjetskim prvakom Pietro Jackson. Skupinu čine članovi iz 15 zemalja diljem svijeta. Među njima ima televizijskih lica, sportaša, arhitekata, medicinskih tehničara. Prije nego stanu na podij prolaze jednogodišnju obuku.

Svojom strašću prema plesu i nevjerojatnom predanošću umjetnosti ovaj plesni tim, koji slavi deset godina postojanja, privukao je pozornost publike diljem svijeta, a zagrepčanke će imati priliku u njihovom performansu uživati prvi put. Njihov jedinstveni nastup, koji spaja različite žanrove plesa i kreativne kostime te obećava nezaboravan doživljaj namijenjen je isključivo ženskoj publici.

Osnovao ih je Pietro Jackson nakon što je proglašen europskim i svjetskim prvakom. Među njima su i arhitekt, profesionalni igrač šaha i medicinski brat, spaja ih ljubav prema plesu.

Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Ulaznice su dostupne u sustavu Moje karte.

https://www.facebook.com/hotmendance

https://www.instagram.com/hotmendance official/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari