RIM TIM TAGI DIM

Riječka plesna grupa ‘Flame’ koreografijom na lukobranu pružila podršku Baby Lasagni! Pogledajte video

Photo: Dora, HRT (Facebook)

Dok su pripreme za Eurosong za našeg predstavnika Baby Lasagnu na samom vrhuncu, HRT je pozvao sve građane da u subotu 13. travnja, u jednom od pet hrvatskih gradova (Zagreb, Osijek, Split, Zadar, Umag), zaplešu na ritmove pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’ – hita koji je, po svemu sudeći, potpuno zaludio eurovizijske fanove

Iako Rijeka nije na listi gradova koji će plesati u subotu (barem ne organizirano), naša poznata plesna grupa Flame pobrinula se da i Riječani pruže podršku našem predstavniku, i to među prvima!

Naime, ‘Flejmice’ su svoje plesačke sposobnosti pokazale plesnom koreografijom na riječkom lukobranu, a malo je reći kako su prolaznici bili oduševljeni prizorom! Video pogledajte u nastavku:

Prisjetimo se, HRT je najavio da će organizirana plesna okupljanja 13. travnja snimati kamere Hrvatske radiotelevizije te da će sadržaj biti emitiran u popularnim emisijama ‘Dobro jutro, Hrvatska’, ‘Dnevnik’, ‘Kod nas doma’, kao i na svim društvenim mrežama.

Pozivu na ples već su se odazvali razni sektori društva, uključujući vatrogasce, policajce, medicinske sestre, poštare i balerine koji su oduševili javnost, ali i naše Flejmice koje su na službenoj Facebook stranici Dore već prikupile pozamašan broj ‘lajkova’ i pozitivnih komentara!

A za sve one koji žele prisustvovati organiziranim okupljanjima 13. travnja u 12 sati, donosimo točne lokacije:

ZAGREB – TRG KRALJA TOMISLAVA

OSIJEK- PJEŠAČKI MOST

SPLIT- PROKURATIVE

ZADAR – na instalaciji POZDRAV SUNCU

UMAG – TRG SLOBODE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari