NAJVEĆI HITOVI 70-IH I 80-IH

Riječka ribarnica iduće subote postaje disco plesni podij

Iduće subote, 6. srpnja, s početkom u 21 sat, prostor riječke ribarnice pretvara se u spektakularni plesni podij na kojem će DJ Luca Montecchi puštati najveće disco hitove 70-ih i 80-ih godina

Disco Revival 70’s & 80’s Hits ovog će puta premijerno biti održan u jedinstvenom prostoru riječke ribarnice, izgrađene davnih 1880-ih godina. Ovaj povijesni prostor zasjat će u potpuno novom ruhu, pretvoren u šareni disco ambijent koji će vas vratiti u zlatno doba disco glazbe.

Događaj će trajati do 2 sata ujutro, pružajući vam priliku da uživate 5 sati u bezvremenskim disco hitovima.

Ulaznice su ograničene i dostupne u prodaji putem sustava Entrio.hr, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj plesnoj večeri.

Osim online kupovine putem entrio.hr servisa ulaznice su dostupne na više lokacija diljem grada, uključujući Dallas Music Shop, The Beertiju, TISAK Rijeka, te Ghetaldus poslovnicama u Tower Centru Rijeka i ZTC-u Rijeka, Ghetaldusu u Opatiji i New Soundu u Matuljima.

Osim glazbe, očekuje vas i prilika da zasjate u najboljem retro stilu! Izvucite svoje najšarenije i najsjajnije retro outfite iz ormara te se pripremite za noć punu sjaja, stila i plesa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari