GLAVNA ZVIJEZDA - DJ MENE

Galerija | Riječka ribarnica umjesto riba ugostila više od 500 maskiranih posjetitelja. Pogledajte fotografije s lude plesne zabave!

Najbolji karnevalski spektakl elektronske glazbe ovog se vikenda zasigurno održao u Rijeci

Sretnih 500 posjetitelja do posljednjeg su mjesta ispunili ribarnicu koja je još jednom ugostila vrhunski glazbeni događaj. Danima unaprijed rasprodani događaj opravdao je sva očekivanja. Vrhunska produkcija i svjetlosni efekti bili su uvod u glazbenu priču u kojoj su glavni likovi bile regionalne DJ zvijezde.

Glavna zvijezda je MENE koji je svojim setom oduševio brojne goste, kako iz cijele Hrvatske tako i one koji su na riječki karneval stigli iz brojnih europskih zemalja. Uz njega, na BSH Carnival su nastupili hrvatski DJ-i Yakka i Pablo Panda te domaćini Darrio Sec i Manola.

Paviljoni riječke tržnice jedna su od izvrsnih destinacija kad su ovakva glazbena događanja u pitanju. BSH Events prepoznatljivost su stekli upravo na organizaciji na posebnim mjestima. Ovog puta, umjesto riba i morskih plodova posjetitelji su kući ponijeli emocije koje će im dugo ostati u sjećanju izvrsnog glazbenog užitka i putovanja.

Spektakularne fotografije, koje putem medija i društvenih mreža putovati danima, napravio je jedan od najboljih fotografa za ovakva događanja u Europi Marko Obradović – Edge. Njegov prepoznatljiv stil prati neke od najvažnijih europskih i svjetskih glazbenih festivala. Idući BSH spektakl očekuje nas već 8. ožujka kada će na Dan žena u zagrebačkom hotelu Zonar nastupiti DJ-ice Dea Tosh, Elena Mikac i Kali. 

Foto: Marko Obradović – Edge. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari