RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar jedina iz Hrvatske na europskom summitu meteorologa!

Idi na originalni članak
RTL

RTL-ova vremenska prognostičarka Dunja Mazzocco Drvar u studenome će sudjelovati na 13. Internacionalnoj konferenciji meteorologa i prezentera vremenske prognoze iz cijele Europe, i to kao kao jedini meteorolog iz Hrvatske!

Oglas

“Iznimna mi je čast biti dio tog velikog tima, a veselim se što ću upoznati kolege koje sada znam samo preko desktopa s obzirom na to da imamo grupu na društvenoj mreži gdje izmjenjujemo informacije i videa zanimljivih vremenskih pojava. Bit će to prava globalizacija na djelu!”, otkrila je Mazzocco Drvar. 

Konferencija koja se već 12 godina održava nedaleko Innsburcka u mjestu Tyrol, smještenom među snježnim Alpama, i ove će godine ugostiti preznetere iz čak 30-ak televizijskih kuća, koji dolaze iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Poljske, Češke, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Grčke, Rumunjske i Španjolske, a ove će im se godine, prvi put pridružiti i Hrvatska.

Tijekom svog radnog staža vremenska stručnjakinja je do sada, sudjelovala na brojnim konferencijama i radnim skupinama vezanim uz struku, a sada će, kaže, upoznati kolege koji se bave i komunikacijom meteorologije u medijima. 

“Veselim se razmjenjivanju informacija s onima  koji se obraćaju gledateljima, i to ne samo na malim ekranima nego i na socijalnim mrežama i intrernetskim portalima. Također, nadam se da ću se vratiti obogaćena za neka nova znanja koja ću moći upotrijebiti i na našoj televiziji”, zaključila je Dunja koja je vlasnik nagrade za najbolju europsku vremensku prognozu 2018., dodijeljenu od strane Europskog meteorološkog društva.

Exit mobile version