NAJSEKSI DAN U TJEDNU

Galerija | SEKSI SRIJEDA Glazbeni program srijedom u riječki Rakhia Bar donosi ritmove elektroničke glazbe

Jeste li znali da je srijeda najseksi dan u tjednu? Odgovor na pitanje zašto baš srijeda možete dobiti samo ako se srijedom uputite u Rakhia Bar

Sredina radnog tjedna budi se uz zvukove house glazbe. Seksi srijeda je novi glazbeni program koji se svake srijede odvija u Rakhia Baru, u čijem je središtu elektronička glazba.

Riječ je o pravom glazbenom osvježenju na riječkoj sceni jer će se svake srijede za DJ pultom rotirati mladi riječki DJ-ejevi koji će svojom selekcijom rasplesati sve prisutne.

Osim vrhunskih vibracija koje stvaraju najbolji house ritmovi, posjetitelje očekuje i potpuno novo uređenje prostora koje srijedom zavija Rakhia Bar u novo ruho. Jedini zaključak koji se nameće jest da će Seksi srijeda biti pravi mamac za sve ljubitelje house zvuka.

Seksi srijeda postaje „it“ odredište za sve ljubitelje house zvuka

Seksi srijeda već je nakon prvog održavanja zapalila atmosferu u Rakhia Baru. Najseksi program u gradu svojim je energičnim otvorenjem premašio očekivanja svih ljubitelja house ritmova.

Perpektivni DJ, producent i jedan od članova kolektiva Greenlight – Grenco vodio je glavnu riječ iza DJ pulta. U prvoj epizodi Seksi srijede uživalo se u boho uređenju, ljetnim house i deep house ritmovima te neizostavnom dijelu svakog izlaska u Rakhia Baru – The Hogster rakijama.

Činjenica je da se uz ljetne house ritmove najbolje uklapaju hladni kokteli koje u Rakhia Baru kombiniraju s rakijama i pripremaju ih po originalnoj recepturi. Prema prvim utiscima izgledno je da će Seksi srijeda postati „it“ odredište za sve ljubitelje tog žanra.

U Rakhia Baru svake će se srijede plesati uz neodoljive ritmove

Dobre zabave neće nedostajati ni ove srijede jer 5. srpnja za DJ pult stupa Ian Staraj, a 12. srpnja u goste dolazi Dekor. Ian Staraj također je član lokalnog DJ kolektiva Greenlight te je do sada imao priliku nastupati u brojnim klubovima i barovima kao i na open-air događajima u Rijeci i izvan nje. Dekor je već nekoliko puta imao priliku dijeliti DJ pult s Ianom Starajem i Grencom, stoga nije iznenađujuće da je dio programa Seksi srijede.

Čini se da srijedom svi putevi vode u Rakhia Bar!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari