NASTUP KOJI ĆE SE PAMTITI

SHOW!! Let 3 raspametio publiku u Liverpoolu i sve one pred tv-ekranima! Kako se vama dopao njihov nastup?

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Liverpoolu je tisuće ljudi u dvorani u polufinalu Eurosonga pjevalo ‘Mama ŠČ’

Eurovizijska euforija zahvatila je cijeli Liverpool!

Hoće li se Hrvatska, nakon šest dugih godina, plasirati u finale Eurosonga? Odgovor ćemo dobiti kasnije večeras jer je Let 3 u svom stilu, spektakularnim nastupom na prvoj polufinalnoj večeri, raspametio publiku u dvorani ali i sve one pred tv-ekranima širom Europe i svijeta!

Doduše, pravovjerni fanovi riječkih shock-rockera – a vjerojatno i Mrle, Prlja i ekipa – bit će donekle razočarani redateljem prijenosa odnosno BBC-jem što je samu završnicu njihova nastupa popratio kadrovima ‘iz ptičje perspektive’ odnosno kamerama iz velike daljine, onemogućujući na taj način televizijskim gledateljima da pobliže upoznaju prednosti i svu raskoš klasičnog muškog donjeg rublja odnosno onih ‘starinskih’ muških gaća kakve Mrle i ekipa obožavaju nositi i promovirati – pa makar to bilo i na pozornici Eurosonga!

VIDEO nastupa Leta 3 pogledajte OVDJE!

Dugo se o nekoj hrvatskoj pjesmi Eurosongu nije govorilo kao o Mami ŠČ. Pjevali su je po Liverpoolu uoči polufinala i tijekom samog polufinalnog nastupa Leta 3 i stranci i Hrvati.

A čini se da će ju sada pjevati još i više!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari