Show na trajektu Jadrolinije! Putnike iznenadili koncertom Infinity Band Croatia na liniji Lopar-Valbiska

Poznati hrvatski brodar Jadrolinija službeno je otvorio svoju ljetnu sezonu na atraktivan način – koncertom „Pozdrav ljetu!“ popularnog Infinity Band Croatia

I to se pokazalo punim pogotkom. Brojni putnici, domaći i strani bili su oduševljeni te se već s prvim taktovima priključili sjajnom bandu plesom i vokalnom podrškom.

Besplatni koncerti za putnike na trajektnoj liniji Lopar (otok na Rab) – Valbiska (otok Krk), na vožnji u 14 te povratnoj vožnji od 16 sati na trajektu „Lošinj“, zabilježeni su brojnim mobitelima i foto aparatima turista koji nisu skrivali iznenađenje i oduševljenje, toliko da su po završetku koncerta dugim pljeskom nagradili band. I vjerojatno su to bile rijetke vožnje za koje se poželjelo da potraju duže.

Podsjetimo, popularni top show band Infinity Band Croatia je sedmeročlani band koji je u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu vrlo tražen i njihovi su nastupi pomno pripremljeni, režirani i produkcijski posloženi u detalje, a više o samom izvođaču može se doznati i na https://infinitybandcroatia.com.

Band je nadaleko poznat i prepoznat kao jedan od najpopularnijih i najtraženijih na ovim prostorima, a u potrazi za novim izazovima i jedinstvenim događanjima band je pripremio spektakl koji je ostao zabilježen jakom video produkcijom s čak 12 kamera.

U suradnji s Jadrolinijom, eminentnim hrvatskim brodarom, band je uspio u svom naumu te će se o plovidbama još dugo pričati. Ovisno u kojem se smjeru putovalo, bila je ovo sjajna dobrodošlica ili odlično doviđenja turistima koji su za svoj odmor odabrali ovaj dio hrvatske obale.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari