SINE, STIŽEM U RIJEKU! Popularna monodrama “Ćiro” u izvedbi poznatog glumca uskoro na Trsatu

Foto: Facebook/Ljeto na Gradini

Predstava je inspirirana likom i djelom osebujnog Miroslava Ćire Blaževića, poznatog nogometnog trenera i kultne ličnosti…

Njegov život ispunjen anegdotama ponukao je glumca Tarika Filipovića da ga prenese na kazališne daske.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija. O njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska i europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu na način da se važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je na vrhuncu, stoga se tema ove monodrame nametnula sama. No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača? Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Foto: Facebook/Ljeto na Gradini

Predstava je zakazana za 16. srpnja s početkom u 21 sat u okviru manifestacije “Ljeto na Gradini”.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr i prodajne platforme www.rijekamarketplace.com.

Cijena ulaznica iznosi 80 kuna za sjedenje i 60 kuna za stajanje, dok će na dan predstave cijena biti 90 kuna za sjedenje i 70 kuna za stajanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari