SJEĆATE LI SE IZLAZAKA U “MILDE”? U petak se možete vratiti u prošlost!

Za generaciju koja je “iskusila i proživjela noćni život Opatije u njeno zlatno doba u osamdesetima i početkom devedesetih” Karolina noćni klub priredio je posebnu večer – “The Greatest hits: Milde Revival”!

Karolina će se u petak 21. prosinca s početkom u 21 sat pretvoriti u disco klub u punom smislu te riječi! DJ Zdrave će se pobrinuti da se posjetitelji prisjete svih hitova svoje mladosti, hostese će svojim imidžem podsjetit na neke ikone toga doba a plesne gošće iz Zagreba će pomoći da se prisjetite najboljih plesnih pokreta i osvojite plesni podij. Zabava bi trebala potrajati do 5 sati ujutro a ulaz je slobodan!

Na naše pitanje organizatorima što ih je ponukalo da osmisle baš ovakav program, odgovorili su:

“Generacija koja je iskusila i proživjela noćni život Opatije u osamdesetima i početkom devedesetih, u njeno zlatno doba, uvijek se sa sjetom prisjeća toga doba i rado prepričava razne anegdote s plesnih podija. Također, možemo čuti da današnji izlasci nisu ni blizu izlascima toga vremena – stoga smo gostima odlučili dati priliku da okupe staro društvo i izađu “van” nakon “100” godina. Nadamo se da će gosti pokazati mlađim generacijama kako se nekad plesalo i kako je to sve skupa izgledalo!”

Stoga, ako se sa sjetom ali i veseljem sjećate izlazaka u “Milde Sorte” i druge klubove koji su bili popularni u Opatiji i okolici 70-ih i 80-ih, rezervirajte svoje mjesto u Karolini u petak navečer!

Foto: Magic

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari