AUDIO-VIZUALNA POSLASTICA

SOUND & VISION! Večeras online prijenos seta DJ-eva Bronskog i Marcela iz riječke Palaće šećera!

U subotu 17. travnja u 20 sati na Facebook stranici Rijeka 2020, u sklopu programske EPK završnice, održat će se online prijenos glazbeno-vizualnog nastupa hrvatskih underground izvođača DJ-a Bronskog i DJ-a Marcela, prepoznatljivih po deep i minimal underground house glazbi, pod nazivom „Bronski b2b Marcel DJ Set iz riječke Palače Šečera“.

Prateći moderne svjetske trendove na ovaj se način nedavno obnovljeni prostor jedinstvene Palače šećera pretvara u čudesnu kulisu te postaje spoj muzejskog prostora i klupskog ambijenta, što će se postići dodatnom rasvjetom, video projekcijama te klupskom dekorativnom opremom.

Osim naglaska na glazbenu pozornicu u jedinstvenom prostoru, video će uključivati i kratke isječke o riječkoj povijesti i temama koje su dio stalnog postava Muzeja grada Rijeke pa će gledatelji osim uživanja u glazbeno-vizualnom sadržaju moći saznati i neke dodatne zanimljivosti.

Bronski je itekako dobro poznat publici s obzirom na redovite dugogodišnje nastupe u klubovima kao što su Masters, Boogaloo, Soundfactory, Crkva i mnogi drugi, a usto, svira uz bok svjetskim elektroničkim velikanima na festivalima Sonus, Sea Star, Labyrinth Open, Student Day Festival.

Iako je relativno novo ime na sceni, Marcel je u posljednjih nekoliko godina bio prilično zauzet nastupima i organizacijom na sceni te je nastupao na većim festivalima u regiji: Sea Star, LabyrinthOpen, Student Day i Rise Up festivalu, a zapažen rad rezultirao je nagradom Ambasador za najboljeg mladog hrvatskog DJ-a.

Za video produkciju zaslužan je Zach Toupin koji je inače surađivao na brojnim sličnim projektima za Mixmag-ovu svjetski poznatu seriju Mixmag The Lab.

Online prijenos istovremeno će biti dostupan na Liminal i KBS Entertainment Facebook stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari