AUDIO-VIZUALNA POSLASTICA

SOUND & VISION! Večeras online prijenos seta DJ-eva Bronskog i Marcela iz riječke Palaće šećera!

Idi na originalni članak

U subotu 17. travnja u 20 sati na Facebook stranici Rijeka 2020, u sklopu programske EPK završnice, održat će se online prijenos glazbeno-vizualnog nastupa hrvatskih underground izvođača DJ-a Bronskog i DJ-a Marcela, prepoznatljivih po deep i minimal underground house glazbi, pod nazivom „Bronski b2b Marcel DJ Set iz riječke Palače Šečera“.

Oglas

Prateći moderne svjetske trendove na ovaj se način nedavno obnovljeni prostor jedinstvene Palače šećera pretvara u čudesnu kulisu te postaje spoj muzejskog prostora i klupskog ambijenta, što će se postići dodatnom rasvjetom, video projekcijama te klupskom dekorativnom opremom.

Osim naglaska na glazbenu pozornicu u jedinstvenom prostoru, video će uključivati i kratke isječke o riječkoj povijesti i temama koje su dio stalnog postava Muzeja grada Rijeke pa će gledatelji osim uživanja u glazbeno-vizualnom sadržaju moći saznati i neke dodatne zanimljivosti.

Bronski je itekako dobro poznat publici s obzirom na redovite dugogodišnje nastupe u klubovima kao što su Masters, Boogaloo, Soundfactory, Crkva i mnogi drugi, a usto, svira uz bok svjetskim elektroničkim velikanima na festivalima Sonus, Sea Star, Labyrinth Open, Student Day Festival.

Iako je relativno novo ime na sceni, Marcel je u posljednjih nekoliko godina bio prilično zauzet nastupima i organizacijom na sceni te je nastupao na većim festivalima u regiji: Sea Star, LabyrinthOpen, Student Day i Rise Up festivalu, a zapažen rad rezultirao je nagradom Ambasador za najboljeg mladog hrvatskog DJ-a.

Za video produkciju zaslužan je Zach Toupin koji je inače surađivao na brojnim sličnim projektima za Mixmag-ovu svjetski poznatu seriju Mixmag The Lab.

Online prijenos istovremeno će biti dostupan na Liminal i KBS Entertainment Facebook stranicama.

Exit mobile version