ŠPRAJC NAJAVIO SPEKTAKULARNI SHOW: Što čeka stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj?

Idi na originalni članak

‘Ovo će sigurno biti jedna od najinteresantnijih Big Brother sezona, prepuna noviteta’, kaže producent Jan Štedul

Oglas

U nedjelju 17. travnja u 20 sati nakon dugo vremena Big Brother se vraća kući, na zagrebačku Dubravu, kompletno u hrvatskoj produkciji sa hrvatskim stanarima, o čemu smo pisali OVDJE.

Ondje ih čeka predsjednik Kućnog savjeta i Glavni producent ovog superspektakla Jan Štedul, koji je ekskluzivno u RTL Direktu otkrio neke detalje o tome što čeka stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj.

“Kuća je apsolutno spremna, jedino što nedostaje su stanari. Oni sada prolaze rigorozne medicinske i psihotestove, a kada to završi, počet ćemo sa showom, 17. travnja u 20 sati”, kaže producent Big Brothera

“Stanari će definitivno biti vrlo različiti. Ono što se trudimo je prikazati jedan mali univerzum različitih tipkova karaktera i ljudi iz različitih krajeva Hrvatske. Napominjem kako je ova sezona isključivo hrvatska, tako da će svi kandidati biti iz Hrvatske. Puno više o njima trenutno ne možemo otkriti, najbolje čuvamo za glavnu emisiju. Ali mogu reći da će ovo biti sigurno jedna od najinteresantnijih Big Brother sezona, prepuna noviteta i mnogih novih stvari koje do sada još sigurno nisu viđene”, dodaje Jan Štedul.

Početak Big Brothera ne propustite za točno deset dana na RTL televiziji.

Vijesti.hr

Exit mobile version