ŠPRAJC NAJAVIO SPEKTAKULARNI SHOW: Što čeka stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj?

‘Ovo će sigurno biti jedna od najinteresantnijih Big Brother sezona, prepuna noviteta’, kaže producent Jan Štedul

U nedjelju 17. travnja u 20 sati nakon dugo vremena Big Brother se vraća kući, na zagrebačku Dubravu, kompletno u hrvatskoj produkciji sa hrvatskim stanarima, o čemu smo pisali OVDJE.

Ondje ih čeka predsjednik Kućnog savjeta i Glavni producent ovog superspektakla Jan Štedul, koji je ekskluzivno u RTL Direktu otkrio neke detalje o tome što čeka stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj.

“Kuća je apsolutno spremna, jedino što nedostaje su stanari. Oni sada prolaze rigorozne medicinske i psihotestove, a kada to završi, počet ćemo sa showom, 17. travnja u 20 sati”, kaže producent Big Brothera

“Stanari će definitivno biti vrlo različiti. Ono što se trudimo je prikazati jedan mali univerzum različitih tipkova karaktera i ljudi iz različitih krajeva Hrvatske. Napominjem kako je ova sezona isključivo hrvatska, tako da će svi kandidati biti iz Hrvatske. Puno više o njima trenutno ne možemo otkriti, najbolje čuvamo za glavnu emisiju. Ali mogu reći da će ovo biti sigurno jedna od najinteresantnijih Big Brother sezona, prepuna noviteta i mnogih novih stvari koje do sada još sigurno nisu viđene”, dodaje Jan Štedul.

Početak Big Brothera ne propustite za točno deset dana na RTL televiziji.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari