DUHOVITE ANEGDOTE

Stand-up “Detalji” Gorana Vugrineca početkom tjedna u HKD-u na Sušaku

Nakon što je ovoga ljeta kiša odgodila njegov stand-up Detalji na Trgu riječke rezolucije, Goran Vugrinec ponovno se vraća u Rijeku u ponedjeljak 21. rujna u 20 sati, na pozornicu HKD-a na Sušaku.

Novi show Vugrineca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota.

Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore.

U više od 100 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji.

Gorana Vugrineca opisuju kao najhiperaktivnijeg komičara u Hrvatskoj.

Stand-upom se počeo baviti 2009. godine. Prvi nastup prošao je katastrofalno. Imao je tri fore od čega je dvije loše ispričao, a treću zaboravio. No, svidjelo mu se i zagrizao je. Iste godine u listopadu osvaja svoju prvu titulu mjesečnog pobjednika Otvorenog Mikrofona i počinje nastupati s profesionalcima, a već je neko vrijeme dio Lajnap ekipe. Iza sebe sada ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana.

Pojavljivao se i na malim ekranima – na RTL-ovom Klubu smijeha te Standupexpressu na Comedy Centralu Extra.

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan  nastupa moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije događanja na blagajni HKD-a na Sušaku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari