GLAZBENO-SCENSKI SHOW

Subota na Ljetnoj pozornici posvećena legendarnom Queenu u izvedbi najvećeg europskog Queen tribute benda

Kada četiri vrhunska, profesionalna glazbenika beskompromisno odluče svoje glazbeno djelovanje posvetiti legendarnoj grupi Queen, nastane jedan od najboljih europskih Queen tribute bendova – Queen Real Tribute

Nakon impresivne izvedbe koja je opatijsku publiku i goste prošle godine s oduševljenjem držala na nogama skoro tri sata, ove subote, 6. kolovoza 2022. godine, Queenovci ponovo dolaze na Ljetnu pozornicu u Opatiji kako bi posjetiteljima pružili još jedan nezaboravan glazbeno-scenski show!

Nastupima kojima vjerno podsjećaju na slavni britanski sastav rasprodaju arene, trgove i dvorane pritom zadivljujući tisuće obožavatelja – iza njih su četiri velike turneje po Brazilu gdje su odsvirali preko 70 koncerata, dvije turneje po Kini i Južnoj Koreji s više od 80 nastupa, a u Beogradu su svirali pred 60.000 ljudi!

U toploj opatijskoj noći pred vama će oživjeti nezaboravni hitovi I Want to Break FreeKiller QueenThe Show Must Go OnUnder PressureCrazy Little Thing Called LoveWho Wants to Live ForeverSomebody to LoveDon’t Stop Me NowFat Bottomed GirlsBohemian Rhapsody i još mnogi drugi kojima su se Freddie Mercury i njegov Queen upisali u povijest kao jedan od najvažnijih rock bendova svih vremena.

Koncert počinje u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 150 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr, te na dan koncerta od 20 sati na glavnom ulazu u Ljetnu pozornicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari