SUPERLJUDI: Ono kada ti je broj PI u malom prstu

Ipak, sve će fascinirati Milica Drobnjaković koja će izvesti najteži zadatak u cijelom showu

U novoj epizodi ‘Superljudi’, koja je na programu RTL-a u petak u 20 sati, Luka Dabić , najmlađi kandidat showa, koji ima 7 godina, zna sve države svijeta i njihove glavne gradove, no Luka će morati morati pogoditi kako se zove šest država i koji su njihovi glavni gradovi, ali će na ekranu vidjeti samo njihove obrise! Ako ih pogodi, dobit će novi zadatak u kojem će vidjeti obrise država ali okrenute naopako!

Dovoljno je reći da je Luka fascinirao doktora Vuka Aleksića do te mjere da je Vuk priznao da do sada tehniku pamćenja država, koju je Luka razvio, do sada nije nikada vidio. ‘Ti si fenomenalan, jer si razvio svoju tehniku koju nitko do sada nije!’ rekao mu je Vuk.

Ipak, sve će fascinirati Milica Drobnjaković koja će izvesti najteži zadatak u cijelom showu –pokušat će nabrojati, u tri navrata, šest cifri broja Pi koji nedostaju nizu od 942 decimale tog broja, zatim od 1793 decimale te na kraju od 3026 decimale broj Pi.

Ako Milica uspije, bit će vjerojatno jedina osoba na Balkanu kojoj je to pošlo za rukom!

Hoće li publiku ali i žiri ostaviti razgolačenih očiju i ‘spuštene’ vilice, ne propustite pogledati u petak, od 20 sati, na RTL-u, u novoj epizodi ‘Superljudi’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari